Ljetni kamp za djecu i mlade sa šećernom bolešću

Crikvenica, 30. lipnja – 7. srpnja 2024.

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Ljeto je sve bliže, a s njime i ljetni praznici! Planiranje ljetovanja, posebice za djecu i mlade, može početi. Pozivamo Vas da budete dio vesele ekipe Ljetnog edukativno-rekreativnog kampa za djecu i mlade sa šećernom bolešću HSDU-a. Roditelji, svoju djecu možete bez ustručavanja povjeriti stručnom timu koji osigurava Hrvatski savez dijabetičkih udruga.

Boravak u kampu organiziran je kao kombinacija odmora i edukacije, rekreacije, prijateljstva i zabave. Uživajući u aktivnom odmoru i upoznavajući druge s istim zdravstvenim problemom, djeca će kroz igru i druženje te različite kreativne radionice i edukacije naučiti mnogo o svojoj bolesti, kako se s njome nositi i biti odgovorni i u situacijama kada roditelji nisu s njima. U cjelodnevnoj brizi za djecu sudjeluje tim liječnika, medicinskih sestara, psihologa i animatora koji će malim sudionicima Kampa dati potrebne informacije kako bi stekli samostalnost i vještine nužne za dobru regulaciju šećerne bolesti.

U Kampu su osigurani 24-satna skrb, praćenje i medicinski nadzor sudionika, edukacije, radionice, smještaj, puni pansion, prijevoz Zagreb – Crikvenica – Zagreb, izlet, društvene, zabavne i rekreativne aktivnosti te grupno osiguranje.

Kamp ove godine organiziramo od 30. lipnja do 7. srpnja u Crikvenici.

Kamp je namijenjen djeci između 9 i 16 godina starosti. Prijave traju do 15. svibnja 2024., odnosno do popune mjesta. Prednost prilikom prijave imaju djeca koja nisu nikad bila u Kampu i članovi su udruge, novootkriveni oboljeli, a potom oni koji su bili jednom ili više puta.

Rok za prijavu: 15. svibnja 2024., odnosno do popune mjesta. Požurite – broj mjesta je ograničen!

Cijena za sudjelovanje u Kampu iznosi 660,00 eura.

Uplatom do 30. svibnja 2024. g. potvrđujete mjesto u Kampu. Požurite – broj mjesta je ograničen!

Obrazac za prijavu nalazi se u nastavku teksta, a kontaktirati nas možete i na adresu e-pošte: dijabetes@dijabetes.hr ili broj telefona 01 4847 807.

Veselimo se Vašem dolasku!

Hrvatski savez dijabetičkih udruga