Pokreni se! na Bundeku

Pozivamo vas u ime Hrvatskog saveza dijabetički udruga da nam se u subotu, 14.05.2022. pridružite u zagrebačkom parku Bundek od 9:30 do 12 sati, gdje ćemo u sklopu Javnozdravstvene i edukativne kampanje Pokreni se! obilježiti Hrvatski dan šećerne bolesti!

Svi zainteresirani građani moći će izmjeriti šećer u krvi, krvni tlak i indeks tjelesne mase, a u razgovoru s nutricionistima, dijabetolozima, medicinskim sestrama-edukatorima i kineziolozima imat će priliku dobiti sve potrebne i korisne informacije i savjete o šećernoj bolesti, prehrani i tjelesnoj aktivnosti kao i savjete za bolji, zdraviji i aktivniji život.

U 10:30 sati održat ćemo konferenciju za medije na kojoj ćemo zajedno s najvećim zdravstvenim stručnjacima iznijeti najnovije podatke o oboljelima od šećerne bolesti u Hrvatskoj i govoriti o trenutačnoj situaciji u skrbi osoba sa šećernom bolešću. U suradnji s Trčaonom, pokrenut ćemo se Stazom zdravlja oko jezera Bundek, ali tek nakon što pojedemo slatko, ali zdravo iznenađenje.

Nadamo se da ćete se odazvati ovome događaju koji se po prvi puta obilježava u Hrvatskoj i dati podršku svim naporima i aktivnostima koje provodi Hrvatski savez dijabetičkih udruga.

Pridružite nam se kako biste svojim dolaskom dali podršku ne samo ovom velikom obilježavanju, već i svim oboljelima od šećerne bolesti u Hrvatskoj. #pokrenise #hrvatskidanšećernebolesti #hrvatskisavezdijabetičkihudruga

Hrvatski-dan-secerne-bolesti_Plakat

HDSB_Plakat