Utrke mijenjamo dijabetes

Tim Novo Nordisk je globalna sportska ekipa biciklista koju predvodi prvi profesionalni tim biciklista na svijetu oboljelih od dijabetesa. Oni se utrkuju da bi nadahnuli, educirali i osnažili sve osobe s dijabetesom da imaju mogućnost ostvariti svoje snove i kvalitetan život sa šećernom bolešću.

Tim Novo Nordisk već peti put sudjeluje na CRO RACE biciklističkoj utrci u Hrvatskoj.

CRO RACE je biciklistička utrka koja se održava od 2015. godine i obuhvaća više od 1000 kilometara kroz Hrvatsku. Voze je najbolji svjetski biciklisti i timovi jer je uvrštena u kalendar Svjetske biciklističke organizacije (UCI) i rang kvalifikacije 2.1.

Ove godine održava se od 28. rujna do 3. listopada u šest etapa i s podrškom velikog broja gradova od Osijeka, Varaždina, Primoštena, Makarske, Zadra, Crikvenice, Samobora, Zagreba do mnogih drugih manjih mjesta. Finalna utrka s proglašenjem pobjednika održat će se 3. listopada u Zagrebu.

Sportaši Tima Novo Nordisk zahvaljujući otkriću inzulina prije 100 godina mogu danas upravljati svojim dijabetesom i ostvarivati ne samo svoje snove već i vrhunske rezultate na najvišoj sportskoj

razini.

Pozivamo vas podržite Tim Novo Nordiska na utrci CRO Race!

Već danas počnite sanjati o svemu što možete postići sa šećernom bolešću.

HR-TNN-2021-najava-za-medije