HALO HALO info telefon 01.travnja

U četvrtak 01. travnja 2021. od 17.00 do 19.00 sati na našem besplatnom Info telefonu 01/5530 503 možete razgovarati s Vilmom Kolarić, dipl. med. techn., glavnom sestrom SK Vuk Vrhovac, KB Merkur.

Trebate li savjet vezano uz dijabetičko stopalo, poremećaj cirkulacije krvi, oštećenje živaca ili slično, nazovite. Također, možete se informirati o tome kako spriječiti ozljede te kada se treba obratiti liječniku kako bi se izbjegle teže komplikacije.

Nazovite besplatnu telefonsku liniju HSDU-a i iskoristite jedinstvenu priliku za dobivanje stručnog savjeta ili preporuke putem telefona. Razgovor s liječnikom ili drugim stručnjakom s područja dijabetesa je u potpunosti anoniman, možete se predstaviti samo ako želite.

Javite se svakako, liječnici i drugi stručnjaci na našem besplatnom Info telefonu tu su za vas. HSDU je ovu posebnu telefonsku liniju uveo kao dodatnu pomoć i savjetovanje za osobe sa šećernom bolešću, članove njihovih obitelji, prijatelje i sve ostale koji žive s dijabetesom ili se žele informirati.