HALO HALO Info telefon 31. ožujka

HALO HALO Info telefon (  01/5530 503 )

u utorak 31. ožujka 2020. od 17.00 do 19.00 na našem besplatnom Info telefonu 01/5530 503 možete razgovarati s Nevom Brkljačić, dr. med., spec. internisticom i kardiologinjom sa Sveučilišne klinike Vuk Vrhovac , KB Merkur.

Trebate li savjet o dijabetesu i kardiovaskularnim bolestima, koronarnoj bolesti srca, perifernoj arterijskoj bolesti, prevenciji, ranom otkrivanju i terapijskim mogućnostima nazovite.

Javite se svakako, liječnici i drugi stručnjaci na našem besplatnom Info telefonu rado će Vam dati savjet ili preporuku. Pozivi su anonimni te se ne morate predstavljati ako ne želite.

S obzirom na pandemiju COVID-19 i upute Kriznog stožera prema kojima bi svi trebali ostati doma, posebice kronični bolesnici i starije osobe, Hrvatski savez dijabetičkih udruga odličio je umjesto jednom tjedno, aktivirati Info telefon dva puta tjedno (utorak i četvrtak od 17 do 19 sati). Time želimo osobama sa šećernom bolešću, članovima njihovih obitelji, odnosno svima onima koji brinu o vlastitome zdravlju i prevenciji kroničnih bolesti, posebice onima koji su u povećanu riziku od obolijevanja od šećerne bolesti da na jednom mjestu dobiju savjet ili odgovor od stručne osobe.

Nazovite besplatnu telefonsku liniju HSDU-a i iskoristite jedinstvenu priliku za dobivanje stručnog savjeta ili preporuke putem telefona. Razgovor s liječnikom je u potpunosti anoniman, možete se predstaviti samo ako želite.

Ovo je posebno važno u razdoblju kad se preporačava da ako ne morate, ne izlazite iz svog doma te možete dobiti potrebnu informaciju, ne odlazeći u zdravstvene ustanove.