INFO TELEFON HSDU-a 09.travnja

Danas u četvrtak 09. travnja 2020. od 17.00 do 19.00 na našem besplatnom Info telefonu 01/5530 503 možete razgovarati sa Snježanom Gaćinom dipl. med. tech., glavnom sestrom Zavoda za šećernu bolest iz SK Vuk Vrhovac KB Merkur.

Trebate li savjet o šećernoj bolesti, dijetoterapiji, tjelesnoj aktivnosti, samozbrinjavanju i samokontroli, posebice u uvjetima pandemije COVID-19 kad su mnogi u nemogućnosti otići do zdravstvene ustanove, nazovite.

Nazovite besplatnu telefonsku liniju HSDU-a i iskoristite jedinstvenu priliku za dobivanje stručnog savjeta ili preporuke putem telefona. Razgovor s liječnikom ili drugim stručnjakom s područja dijabetesa je u potpunosti anoniman, možete se predstaviti samo ako želite.

Javite se svakako, liječnici i drugi stručnjaci na našem besplatnom Info telefonu tu su za vas. HSDU je ovu posebnu telefonsku liniju uveo kao dodatnu pomoć i savjetovanje za osobe sa šećernom bolešću, članove njihovih obitelji, prijatelje i sve ostale koji žive s dijabetesom ili se žele informirati.

#ostanidoma